Tuesday, August 9, 2011

Restoran Arab Damsyik



Jalan antara Pusat Dakwah Islam ke Giant Senawang

Dan berdekatan dengan Taman Guru

Kalau dari Pusat Dakwah

Restoran ni sebelah kiri

Dan bangunan restoran mcm rumah yang dah dimodify

Restoran ni dah lame dibuka

Cume aku je tak berkesempatan nak pegi

So far

makan mmg superb

Layanan pun ok

Dishes taklah pelbagai

Tapi sedap

So time

ni aku pilih nasi mandi kambing set

Tapi ramai yang pilih nasi mandi ayam set

Tapi ade juga style dulang

Cume time tu style dulang bukan pilihan kiteorng

Nasi berderai dan lembut




Daging kambing pun tak de bau hamis

Cume aku tak sure dengan price

Sebab ni harga last year








Service kat sini pun


bagus

Nampak mcm style famili

Serius....bukan nak ampu

Gambar ni pun

Staff kat situ yang tlg ambikkan

Die bahasakan diri die sebagai mak




environment kat sini mmg style Arab lah kan

yang uniknye

makan bersila ye

tapi kalau taknak duduk bawah

boleh je makan kat outdorr

kat luar meja biasa disediakan

aku still ingat

Sbb excited air botol tu mmg dari Arab

So ramai member aku simpan botol tu untuk kenangan

=)


ni informasi restoran

Alamat : RESTORAN NASI ARAB DAMSYIK NO 1 JLN BOURGAINVILLA 1 TMN BOURGAINVILLA SENAWANG 70400, SEREMBAN

NO PHONE : 019-4217930;014-2657313

WAKTU : Mon : 11:00 am - 3:00 pm, 6:00 pm - 11:00 pm

Wed - Thurs : 11:00 am - 3:00 pm, 6:00 pm - 11:00 pm

Fri : 4:00 pm - 11:00 pm

Sat - Sun : 11:00 am - 3:00 pm,6:00 pm - 11:00 pm

2 comments:

al-lavendari said...

pakcik dah banyak kali try .. makan kat situ pun ada, bawak balik pun ada.

tapi kalau makan kat luar, agak panas sikit waktu lunch !

airynur said...

oh ye ke ??
jarang pulak makan waktu lunch

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

klik...klik...klik!!!!